domovina

ĽUBOŠ BLAHA: PO TEJTO VLÁDE ZOSTÁVAJÚ ZNIČENÉ RODINY BEZ ŽIVOBYTIA, ĽUDIA CHRADNÚ A UMIERAJÚ

Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim  ministrom aj poriadne naložil.

Opozícia už dlhí čas bojuje s koalíciou a vyhadzuje jej na oči neschopnosť s akou vedie boj s koronavírusom aj riadenie krajiny. Koalícia jej však pomáha a hádkami sa už doslova rozpadá. Ľuboš Blaha za to ďakuje nielen Richardovi Sulíkovi, ale aj samotnému OĽaNO a jeho lídrovi, premiérovi Igorovi Matovičovi, ktorý stále bojuje prakticky proti všetkým.

Akákoľvek vláda, v ktorej je SaS, trvá maximálne rok. Ďakujeme, Riško, si sekáč

„Vojna pokračuje. Nie vojna s Covidom – mŕtvi Slováci nikoho na vláde nezaujímajú. Pokračuje koaličná vojna – pretože slovenskú pravicu nezaujímajú ľudia, ale len vlastné egá,“ píše v úvode statusu Blaha a pripomína, že Sulík dnes oznámil, že SaS odchádza z vlády.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

„Riško balónik zase neudržal. A tým len potvrdil zlaté pravidlo slovenskej politiky, že akákoľvek vláda, v ktorej je SaS, trvá maximálne rok. Ďakujeme, Riško, si sekáč. Keď si zase budeme chcieť na rok oddýchnuť, počkáme si na ďalšiu koalíciu, v ktorej bude SaS,“ ďakuje šéfovi SaS Smerák Blaha. A všíma si aj to, že Sulík nevylúčili vládu Igora Matoviča s ex-Kotlebovcami.

„Naď mu na to vynadal, že to je čistá lož, prskal, trieskal, vrieskal… A keď sa ho novinári spýtali, či to teda môže vylúčiť, tak odpovedať, že to nevylučuje – to bolo epické,“ dodáva Blaha, ktorý priznáva. Že by nikdy nebol býval povedal, že Naď sa jedného dňa zaľúbi práve do Miňa Mazureka.

Ľuboš Blaha si všimol ešte jeden detail, ktorý súvisí so smrťou generála Milana Lučanského. „Pollák vyzradil, že Matovič Kolíkovú podržal v kauze smrti Milana Lučanského. To len potvrdzuje, že generála majú na svedomí a vzájomne sa kryli. Dajte im ešte pár dní hádok a možno zistíme aj to, ako a prečo zomrel nevinný generál. Trafené husi začnú gágať, len vyčkajme,“ teší sa Blaha z toho, že ich konšpiračné teórie sa možno ukážu ako pravdivé. Blaha si ale všíma aj to, že jediný, kto zostal ako tak verný premiérovi je iba predseda parlamentu.

Krajniak okradol o peniaze seniorov, zničil tripartitu a deťom zobral obedy zadarmo

„Z celej vládnej koalície už ostali len dvaja nerozluční kamaráti. Igor a Boris. Aké sladké,“ píše v statuse Blaha a vzápätí ich stav spája so známou piesňou Roba Grigorova Dvaja. „Dvaja, aké krásne je byť dvaja, aké krásne je mať rád, jediný krát nájsť a mať rád.“

Známy rozdávač peňazí Ľuboš Blaha si všimol aj odchod ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniaka. „Matovič dnes dojato pochválil odchádzajúceho ministra Krajniaka za to, že okradol seniorov o trinásty dôchodok, zničil tripartitu, deťom zobral obedy zadarmo a robotníkov obral o miliardu. Aj vám sa derú slzy, že Krajniak už viac nebude minister?“ pýta sa škodoradostne smerácky poslanec.

Zároveň netají radosť aj s tým, že OĽaNO a Sme rodina má v parlamente len 70 poslancov, s čím sa vládnuť nedá. „S tým sa dá len prežívať vo vegetatívnom stave. A medzitým budú na Slovensku umierať ľudia,“ konštatuje Blaha.

„Nezabúdajme, zavreli im Pčolinského a už sú vyplašení, kto pôjde ďalší. Matovič ich bude zatvárať a oni mu budú hlasovať za jeho nezmysly? Tudle-nudle,“ pozerá Blaha aj naďalší možný „zádrhel“ medzi OĽaNO a Sme rodina. Rúcajúca sa vláda dnes ale odsúhlasila predĺženie núdzového stavu.

„Stále majú dosť drzosti na to, aby si na vláde odhlasovali núdzový stav. Heger tam niečo táral o tom, že inak by tu nastal Armagedon. Milý Eduard, ja ti poviem, aký Armagedon by nastal. Ľudia by vyšli do ulíc a vyhnali by vás z Úradu vlády čapicami. Taký Armagedon. Len preto tu je núdzový stav – lebo sa bojíte,“ odkazuje v statuse Blaha.

Podľa neho je najsmutnejšie to, že ľudia každý deň s plačom čakajú, že im štát pomôže. „Zničené rodiny, bez práce, bez živobytia. Ľudia chradnú, ľudia umierajú. A títo pubertiaci nevedia nič iné, než sa hádať. Pravica už nikdy viac nesmie vládnuť. Nikdy!“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Zdroj: https://www.hlavnydennik.sk/

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Nová polarizačná téma

Do roku 2022 však okrem čarovnej formulky “lebofico” neexistovala iná nosná polarizačná téma, ako plandemická kampaň, ktorej tvárou…

3 hodiny ago

Správa NKÚ o plandémii – hotová katastrofa

Plandémia nebude v tomto volebnom období riadne vyšetrená. Nie je na tom reálny záujem. Iba…

3 hodiny ago

Ako sovietske vojská porazili nacistov na Kryme len za mesiac

12. máj 1944 bol jedným z najdôležitejších dátumov v histórii Veľkej vlasteneckej vojny. V tento…

3 hodiny ago

VIDEO: Vasilij Nebenzja o nacistickej Ukrajine a jej kurátoroch

Stály predstaviteľ Ruska Vasilij Nebenzja na zasadnutí BR OSN o Ukrajine: „Dnešná Ukrajina sa už…

3 hodiny ago

VIDEO: Ukrajina krváca – zákulisné rokovania sa mali začať už dávno

Nízka morálka, nedostatok vojakov a materiálneho zabezpečenia spôsobujú už niekoľko mesiacov ústup ukrajinských ozbrojených síl.…

3 hodiny ago

Mlieko, syry či vajcia už druhý mesiac za sebou lacnejú. Analytici načrtli ďalší cenový vývoj pri potravinách

Situácia na svetových trhoch praje zlacňovaniu mliečnych produktov. Najviac z potravinových položiek oproti marcu zdraželi…

3 hodiny ago