domovina

Liberálka Nicholsonová píše otvorený list arcibiskupovi Zvolenskému

Kauza predsedu NR SR spred 12-tich rokov, kedy Barbora Richterová podľa neho takmer zabila ich „decko“, následne na čo jej on dal „pár faciek“ už nabrala obludný politický rozmer. Zaoberajú sa ňou orgány činné v trestnom konaní, preberajú ju Kollárovi poslaneckí kolegovia, hovoria o nej ľudia pri pracovnom obede či známi čakajúc na zastávke MHD. Europoslankyňa Lucia Ď. Nicholsonová zašla ešte ďalej. Šéfa Sme rodina rieši hneď s duchovnou vrchnosťou!

Poslankyňa Európskeho parlamentu Nicholsonová už očividne stratila všetku trpezlivosť a zamerala sa priamo na arcibiskupa. Podľa nej by mala celá cirkev na Slovensku okamžite zatratiť jedného z vrcholných ústavných činiteľov. A to ukážkovo! Ako liberálna politička sa tak obrátila na duchovenstvo, čo samo o sebe je zarážajúce. Pravdepodobne práve kvôli tomu, že liberáli v slovenskej vláde nevedia kam z konopí v prípade Borisa Kollára, Nicholsonová sa domnieva, že to vyrieši katolícka cirkev.

Otvorený list Lucie Ďuriš Nicholconovej vám prinášame v plnom znení.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Vážený pán arcibiskup Zvolenský,

z médií som sa dozvedela, že pri slávnostnom odhalení súsošia vierozvestcov Cyrila a Metoda na Bratislavskom hrade chcete mať po svojom boku predsedu parlamentu Borisa Kollára.

Vo svojej službe Bohu ste iste zaneprázdnený a venujete sa dôležitejším veciam ako sledovaniu káuz druhého najvyššieho ústavného činiteľa. Možno takto uniklo vašej pozornosti niekoľko podstatných detailov z jeho života, ktoré svedčia o tom, že hodnoty a charakter predsedu parlamentu sú v príkrom rozpore s božími prikázaniami aj so všetkým, k čomu vediete v kázňach svoje ovečky.

Dovoľte mi, aby som vám pripomenula, že:

1) Boris Kollár písal 15-násť ročnému dievčaťu správy s textom Pomilujem si ťa. Vyšukám ťa.

2) Boris Kollár písal obscénne správy transgender modelke Paris Nemc, od ktorej chcel s (najväčšou pravdepodobnosťou) nemanželský sex.

3) Boris Kollár sa oficiálne priznal k 12-tim deťom s 10-timi ženami, aktuálne čaká 13-te dieťa s 11-tou ženou a médiá mu prisudzujú otcovtsvo ďalších dvoch detí od ďalších dvoch matiek. Pokiaľ je z verejných zdrojov známe, ani jeden zväzok s ani jednou ženou nie je požehnaný Bohom, ani len miestnym poslancom.

4) Boris Kollár zbil matku svojich dvoch synov. Verejne vyhlásil, že si to zaslúžila a urobil by to znovu.

Vážený pán arcibiskup Zvolenský, nie je to tak dávno, čo mladý pomätenec zavraždil v centre Bratislavy dvoch nevinných mladých chlapcov – Juraja a Matúša. Váš kolega, trnavský arcibiskup Orosch, vtedy medzi veriacimi šíril obežník, v ktorom pochyboval nad nevinnosťou Juraja a Matúša za to, že chodili do bratislavského podniku Tepláreň tak ako desaťtisíce ich rovesníkov.

Povedzte mi, pán arcibiskup, ako môžu cirkevní hodnostári z jednej cirkvi na jednej strane spochybňovať nevinnosť obetí vraždy z nenávisti a na druhej strane si vybrať za pobočníka pri oficiálnej udalosti niekoho ako je Boris Kollár?

Na oficiálnu udalosť, pri ktorej budete stáť a modliť sa pri predsedovi parlamentu Kollárovi, sa bude upínať množstvo očí vašich blížnych, vašich veriacich. Medzi nimi sú bezpochyby aj ženy, ktoré sú bité, týrané a čelia domácemu násiliu od svojich partnerov. Pre ne ste často viac ako spovedník a obracajú sa na vás častejšie ako na linku dôvery.

Aký signál vyšlete týmto ženám, keď sa pri súsoší Cyrila a Metoda odfotíte s Borisom Kollárom, ktorý sa verejne priznal, že zbil ženu a urobil by to znova?

Chcem Vás požiadať, aby ste prehodnotili, s kým si pri oficiálnej príležitosti potrasiete pravicou a prežehnáte sa pri spoločnej modlitbe. Verím, že cirkev má už dosť vlastných škandálov a nepotrebuje, aby sa jej cirkevní hodnostári prezentovali s Borisom Kollárom, ktorý žiada sex od mladistvej, trans gender modelky a bez výčitiek svedomia vykričí do sveta, že zbil ženu a pokojne to urobí znova.

S úctou,

Lucia Ďuriš Nicholsonová

hlavnydennik.sk

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Slovensko je rajom pre milovníkov hôr.

Máme niekoľko úchvatných hôr, ktoré sa oplatí navštíviť. Tu sú niektoré z najkrajších hôr na…

52 minút ago

VIDEO: Beňová o opozičnej tlupe- „Potrebujeme ochranu pred nimi“

Lži progresívnych propagandistov v médiách hlavného prúdu a nedôstojnosť prezidentky, jej protokolu a jej progresívnych…

1 hodinu ago

The Independent: Prevaha Ruska v živej sile a zbraniach približuje nevyhnutný pád mesta Časov Jar

Ukrajinské ozbrojené sily vedú zúfalý boj o udržanie mesta Časov Jar. Upozorňuje a to „The Independent“. Ruské…

1 hodinu ago

FT: Francúzi sa od Macrona odvracajú pre ekonomické problémy

Francúzi začínajú byť z Emmanuela Macrona rozčarovaní a v dôsledku rastúcej nedôvery čaká prezidenta a…

1 hodinu ago

Rusko sa postavilo proti gigabanke JPMorgan, ktorá je chrbtovou kosťou západného finančného systému.

Ak sa Putin rozhodne znárodniť ruskú centrálnu banku, vyhlási vojnu najvplyvnejším rodinným klanom na svete,…

1 hodinu ago

Rusko zaradilo Zelenského na zoznam hľadaných zločincov

Rusko zaradilo na svoj zoznam hľadaných osôb, ktorý obsahuje desiatky tisíc položiek, niekoľko zahraničných politikov…

1 hodinu ago