slovanský svet

Kyjevský režim masových vrahov sa nezastaví pred ničím

Ukrajina už prekročila „červenú čiaru“, ktorá oddeľuje konvenčnú vojnu od totálnej vojny s použitím zbraní hromadného ničenia.

Niet pochýb, že bábková ukrajinská „elita“ je pripravená na bojové použitie akýchkoľvek druhov zbraní hromadného ničenia, ktoré jej už padli alebo padnú do ich rúk.

Takže tajomstvo je prezradené a podozrenia boli podporené dôkazmi. Kyjevský režim skutočne použil na bojisku zbrane hromadného ničenia:

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Z oznámenia Ministerstva obrany Ruskej federácie z 20. 8. 2022:

„Na pozadí vojenských porážok na Donbase a iných regiónoch, Zelenského režim povolil teroristické činy s použitím chemických jedov proti ruskému vojenskému personálu a civilistom.

31. júla tohto roku ruských vojakov, ktorí plnili úlohy v obci Vasiljevka v Záporožskej oblasti, previezli do vojenskej nemocnice s príznakmi ťažkej otravy. Pri vyšetrení bola v tele vojakov nájdená jedovatá látka botulotoxín typu „B“.

Za účelom zistenia príčin otravy vykonali špecialisti z Hlavného výskumného a skúšobného ústavu vojenského zdravotníctva Ministerstva obrany Ruska (Petrohrad) dodatočnú analýzu, ktorá jednoznačne potvrdila prítomnosť organického jedu umelého pôvodu — botulínu. toxín typu „B“.

Niet divu, že kyjevský režim všetko popiera a ubezpečuje „svetovú“ (čítaj západnú) tlač, ktorá je vždy pripravená sa ho zastať, že to všetko urobil zákerný Putin, ktorý na vlastných vojakov vystrelil smrtiaci jed. Veď všetci vedia, že Doneck ostreľuje sám seba už osem rokov a ruské jednotky priamou paľbou raketového delostrelectva ničia z desiatich metrov Jadrovú elektráreň Záporožie. A teraz sami seba otrávili, aby všetko zvalili na nevinnú Ukrajinu.“

Bude však lepšie, keď na tieto kyjevské rozprávky pre dôverčivé ovečky zabudli. O tejto téme vždy klamali a budú klamať aj naďalej. Vrátane Zelenského.

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskij vyhlásil, že chemické ani iné zbrane hromadného ničenia neboli na území Ukrajiny vyvinuté. Laboratóriá v krajine zostali zo sovietskych čias a vedci sa tam venovali „obyčajnej vede“.

„Väčšina týchto laboratórií pochádza zo sovietskej éry a zaoberá sa konvenčnou vedou, nie vojenskými technológiami,“ povedal vo video-správe zverejnenej na svojom Telegram-kanáli.
Podľa neho je prezidentom adekvátneho štátu a adekvátneho národa.

„Na našej pôde sa nevyvíjajú žiadne chemické ani žiadne iné zbrane hromadného ničenia,“ dodal.

Ale ako je známe, niet dymu bez ohňa. A šidlo v mechu neskryjete. Aj tieto ukrajinské „šidlá“ okamžite vyliezli hneď po začatí špeciálnej vojenskej operácie na Ukrajine.

„Ukrajinský režim sa pokúsil premeniť turecké bezpilotné prostriedky „Bayraktar“ na nosiče chemických a biologických zbraní,“ oznámil 31. marca 2022 Igor Kirillov, veliteľ síl radiačnej, chemickej a biologickej obrany Ozbrojených síl RF.

„Požiadavka ukrajinskej spoločnosti „Motor Sič“ adresovaná tureckému výrobcovi bezpilotných lietadiel „Bayraktar“ púta pozornosť. Chcem zdôrazniť, že tento dokument je z 15. decembra 2021. Jeho podstata: možnosť vybaviť tento UAV systémami a mechanizmami na rozprašovanie aerosólov s objemom viac ako 20 litrov. S letovým dosahom takéhoto UAV — do 300 km a vybavením kontajnerov s biologickými prípravkami — vzniká skutočná hrozba rozsiahleho použitia biologických zbraní na území Ruskej federácie. V skutočnosti hovoríme o vývoji technických prostriedkov na distribúciu a použitie biologických zbraní s možnosťou ich použitia proti Ruskej federácii zo strany kyjevského režimu.“

Uplynulo pol mesiaca a vyšlo najavo, že kyjevský nápad použiť drony k útoku pri použití zbraníi hromadného ničenia nezostal len na papieri a nadobudol veľmi špecifický vojensko-technický vzhľad:

„Ruská armáda našla bezpilotné lietadlo s nádobami na kvapaliny a rozprašovačmi na území jednej z vojenských jednotiek opustených Ozbrojenými silami Ukrajiny. Pravdepodobne by sa tieto drony mohli použiť na rozprašovanie jedovatých látok s cieľom poškodiť ruské ozbrojené sily a civilné obyvateľstvo a poľnohospodársku pôdu,“ povedal jeden z ruských vojakov.

A zrazu je tu malé rozuzlenie. Ukazuje sa, že na bojové účely sa skutočne používajú jedovaté látky zo skupiny botulotoxínov vo forme aerosólových zmesí, ktoré sú najúčinnejšie na ničenie biologických objektov vrátane ľudí.

„V 20. storočí, v rámci prípravy na chemickú a bakteriologickú vojnu, boli vyvinuté metódy výroby botulotoxínu na vojenské a diverzné účely. V Spojených štátoch počas Druhej svetovej vojny bol botulotoxín považovaný za sľubnú biologickú zbraň. Vo vojenských centrách USA, Anglicka a Kanady sa uvažovalo práve o botulotoxíne typu „A“, ktorý je pre človeka najnebezpečnejší. Ako výsledok dlhoročného výskumu v roku 1975 bol botulotoxín typu „A“ prijatý americkou armádou pod kódom XR, ktorého zásoby sú uložené v „Pine Bluff Arsenal“ v Arkansase. Inhalačná toxicita pre človeka LDt50 je 20 ng/l pre suchú XR a 100 ng/l pre jej formulácie. Smrť môže nastať do troch dní. Vo vzduchu je aerosól ako biozbraň účinný 12 hodín, pre obyvateľstvo je najnebezpečnejšia biologická zbraň vo forme aerosólu, pretože toxín sa dobre vstrebáva zo slizníc očí a horných dýchacích ciest. Ochranu proti aerosólu XR spoľahlivo poskytujú plynové masky a respirátory.“

Zdroj: V. N. Alexandrov, V. I. Jemeljanov: Botulotoxíny a látka XR // Toxíny ako chemické zbrane (pdf). „Chémia a chemici“. Kapitola z učebnice „Jedovaté látky“, Vojenské nakladateľstvo, 1990

Môžeme teda konštatovať nasledovné:

1. Prítomnosť politickej vôle kyjevského režimu vlastniť chemické a biologické zbrane hromadného ničenia, ktorá jasne vyplýva z oficiálnych žiadostí Kyjeva o špeciálne vybavenie na rozprašovanie aerosólových jedovatých látok z vojenských bezpilotných lietadiel.
2. Silná jedovatá látka botulotoxín je najúčinnejšia, teda smrteľná práve pri postreku.
3. Kyjevský režim má potrebné technické vybavenie na uskutočnenie takýchto chemicko-biologických leteckých útokov.
4. Skutočný útok botulotoxínom bol zaznamenaný Ministerstvom obrany Ruskej federácie a potvrdený v priebehu relevantných klinických štúdií.

Toto všetko dohromady je vyčerpávajúcim dôkazom toho, že kyjevský režim má zásoby chemických a biologických zbraní hromadného ničenia (ZHN) a ich skutočného použitia v priebehu bojových akcií.

A to je zase priamy dôkaz, že Ukrajina už prekročila „červenú čiaru“, ktorá oddeľuje konvenčnú vojnu od totálnej vojny s použitím zbraní hromadného ničenia.

A keďže táto „červená čiara“ bola kyjevským režimom už prekročená a v praxi potvrdená pripravenosť prejsť k hromadnému ničeniu ľudí, už v zásade nezáleží na tom, aké ZHN – chemické, biologické alebo jadrové – budú použité.

Upokojujúce reči, ktoré dnes počúvame, že Ukrajina sa podľa nich nezbláznila natoľko, aby zasiahla jadrové elektrárne a iné nebezpečné zariadenia Jadrovej elektrárne Záporožia, že údajne „iba straší“, nemajú žiadny reálny základ. Pretože medzi rôznymi typmi zbraní hromadného ničenia nie je zásadný rozdiel. Všetky sú navrhnuté tak, aby zabíjali ľudí vo veľkom počte a bez rozdielu.

A prosím pekne, použitie biologických zbraní hromadného ničenia (botulotoxínu) kyjevským režimom v bojových podmienkach je nepochybne priamym a hrubým porušením „Dohovoru o zákaze vývoja, výroby a skladovania bakteriologických (biologických) a toxínových zbraní a o ich zničení“ (BTWC), ktorého zmluvnou stranou je aj Ukrajina.

Skutočnosť očividného ignorovania tejto medzinárodnej dohody je precedensom z hľadiska postoja kyjevského režimu ku všetkým ostatným dokumentom tohto druhu, ktoré obmedzujú šírenie ZHN. Vrátane „Zmluvy o nešírení jadrových zbraní“, keďže aktuálna situácia na Ukrajine naďalej vyvoláva množstvo otázok. Najmä ak vezmeme do úvahy jadrové a raketové technológie, ktoré Kyjev získal počas rozpadu Sovietskeho zväzu, ako aj prítomnosť politickej vôle a technických možností využiť tento potenciál na vojenské účely.

A keďže ukrajinský režim už prekročil fatálnu hranicu použitia ZHN, treba predpokladať, že bude pokračovať v používaní akejkoľvek zbrane hromadného ničenia, len čo sa mu dostane do rúk. Ak ju už nemá.

Jurij Selivanov špeciálne pre News Front

Zdroj: sk.news-front.info


.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Maďarsko zablokovalo rezolúciu Rady Európy o Zelenského „mierovom pláne“

Maďarsko vetovalo ( a tým aj zablokovalo) rezolúciu Rady Európy o Ukrajine, pretože návrh dokumentu…

2 hodiny ago

Atentátnik ide do väzby

Stav premiéra Roberta Fica je stabilizovaný a ostáva vážny, no je pri vedomí. O návrhu…

2 hodiny ago

„Slušnoľudia“ pokračujú! NAKA obvinila osobu, ktorá sa vyhrážala ministrovi Eštokovi.

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil z nebezpečného vyhrážania jednu osobu, ktorá mala poslať výhražnú…

3 hodiny ago

VIDEO: „Zranenenie premiéra Fica je extrémne bolestivé. Pri atentáte ho zasiahli štyri strely a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

Dve z nich boli ľahkého charakteru, jedno stredné a jedno veľmi ťažké,“ informoval vicepremiér Kaliňák o aktuálnom…

3 hodiny ago

Borrell priznal, že Západ má dvojaký meter, pokiaľ ide o Rusko a Izrael

Vysoký predstaviteľ EÚ Josep Borrell urobil v rozhovore pre „Foreign Policy“ niekoľko zaujímavých vyhlásení. Potvrdil nedostatok jednoty…

4 hodiny ago

VIDEO: Atentát na Roberta Fica – Kam kráčaš Slovensko? Debata v rádiu InfoVojna s Andrejom Dankom, Ľubošom Blahom & Erikom Kaliňákom o rozdelenej spoločnosti.

O rozdelenej spoločnosti, ktorej sfanatizovaná časť, hecovaná progresívno-liberálnou opozíciou, ideologickými úderkami v systémových médiách, mimovládkami,…

4 hodiny ago