Energia moderného človeka je extrémne slabá. Trpí chronickou únavou a apatiou. Energia stačí len na nútenú nevyhnutnosť. Technogénny systém je tak usporiadaný. Ak je človek v systéme, musí len ticho sedieť a plniť si svoje funkčné povinnosti – nič viac, nič menej. Inými slovami, energia prvku systému je udržiavaná v určitom koridore tak, aby správne fungovala pre systém, ale zároveň sa nesnažila tento systém nejako otriasť alebo sa z neho vymaniť.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Ako sa to robí? Veľmi jednoducho – predovšetkým prostredníctvom jedla. Prvok systému by mal preniesť vozík cez krásny supermarket a naložiť ho veľmi krásnym a chutným jedlom. Aké potraviny sa nakupujú najsystematickejšie, dôsledne, vždy? Pekárenské výrobky. Aké sú hlavné doplnky? Umelé droždie, margarín, cukor. Ide o ideálne systémové doplnky, pôsobia priamo aj nepriamo.

Čo robia kvasinky:

– Sú schopné preniknúť do krvného obehu, a teda do akýchkoľvek orgánov.

– Výsledkom je, že v tele doslova, aj keď veľmi tajne, rastie huba.

– Cudzia huba si vytvára vlastné prostredie, upravuje telo tak, aby vyhovovalo sebe.

– Symbiotická (zdravá) mikroflóra je inhibovaná a patogénna prekvitá.

– Telo sa stáva ľahko prístupným pre cudzie baktérie a vírusy.

– Sú vytvorené ideálne podmienky pre rozvoj rakovinových buniek.

Jednoducho povedané, kvasinky upchávajú organizmus, v prvom rade črevá. A črevá sú naša energia a naša imunita. V špinavom organizme vznikajú choroby a energia prúdi veľmi slabým prúdom. A tu žiadne biojogurty nepomôžu. Kvasinky dominujú akejkoľvek mikroflóre.

Systém však pre všeobecné upokojenie šíri mýtus, že vraj kvások pri pečení odumiera. Systém, spoliehajúci sa na negramotnosť obyvateľstva, zároveň mlčí o tom, že kvasinky sú huby a huby sa rozmnožujú spórami. Spóry húb môžu byť veľmi odolné voči vonkajším vplyvom. Takže kvasinky môžu počas pečenia zomrieť, ale ich spóry, samozrejme, nie.

Margarín je tiež čisto syntetický produkt, druh plastelíny. Je to plastelína, na ktorú sa rastlinný olej premení, keď je podrobený procesu hydrogenácie, to znamená, že cez ňu prechádza vodík. Ale aj plastelína sa pomocou prefíkaných manipulácií a prísad dokáže premeniť na jedlý produkt.

Do všetkého pečiva sa pridáva margarín a cukor. Vrátane chleba, hoci tuk a cukor nemajú so skutočným chlebom nič spoločné. Prečo sa to robí? No v cukrárskom pečení je, samozrejme, margarín lacnejší ako maslo. Koniec koncov, kupujúci nevedome alebo nútene hľadá lacnejší tovar. Ale prečo v chlebe?

Potom ten margarín, ako každý toxický výrobok, rovnako ako cukor, je pre nás veľmi návykový. 

Ako funguje mechanizmus závislosti? Ak od poslednej užitej dávky uplynul dostatočný čas, telo sa začne zbavovať toxínov – dostávajú sa do krvného obehu a spôsobujú nepohodlie. Ak chcete obnoviť pohodlie, musíte užiť ďalšiu dávku. Potom telo pozastaví odstraňovanie toxínov a opäť kráča ako omráčené, ale vysoko, alebo aspoň bez zjavného nepohodlia.

Ďalšími najpoužívanejšími prísadami sú konzervačné látky a zvýrazňovače chuti. Na kŕmidlo sú špecificky naviazané zvýrazňovače chuti a konzervanty potláčajú aj symbiotickú mikroflóru, následkom čoho sa telo zanáša, ubúda energia a klesá imunitný systém. Ale čo je najdôležitejšie, obe sú návykové, pretože sú toxické. Na účely systému sú jednoducho dokonalé.

Konzervačné látky sa teraz pridávajú do takmer všetkých produktov podliehajúcich skaze. Aj víno ich má. Môžete si vziať lupu, ak ste štítok nikdy podrobne neštudovali a uistite sa. Teraz sa aj dokonca do cigariet pridáva aj nejaký chemický odpad.

Aj v supermarketovej zelenine a ovocí, dokonca ani v tých, sa nenájde radosť pre vyčerpanú dušu. Alebo vyčerpané telo? Čo sa stane, producenti sú zapojení do vedomej sabotáže? Alebo položte otázku inak: ide o úmyselnú zlomyseľnosť?

Vo väčšine prípadov nie. Jednoducho, systém je tak usporiadaný, že jeho prvky žijú a pôsobia ako v hypnóze. Alebo doslova v delíriu, v narkóze. Systém núti ľudí premýšľať a chcieť to, čo je pre neho prospešné. Technogénny systém je celkovo dômyselne usporiadaný, všetko v ňom je optimálne a prepojené. Presnejšie zviazaná ruka a noha. Bývate pravidelne chorý? Veľmi dobre. To znamená, že nemáte energiu navyše a slúžite lekárskemu a farmaceutickému priemyslu, ako by to v systéme malo byť. A v systéme ste nútení žiť podľa jeho pravidiel, inak neprežijete. Najprv to robíte, pretože musíte, a potom sa z toho stane zvyk, systém.

Takže skorší chlieb sa piekol na prírodnom kvásku a bez margarínu. No vo vojnových rokoch boli nútení prejsť na niečo, čo funguje rýchlo a zrýchľuje technologický proces – na kvások. A maslo bolo nútené nájsť si lacnú, aj keď náhradný jed – margarín. A potom sa to stalo zvykom, stalo sa neoddeliteľnou súčasťou technológie.

Toxíny však nikam neodchádzajú, ukladajú sa v tele ako sklad chemického odpadu až do kritického množstva a potom sa začnú plaziť von.

V dôsledku toho sa objaví veľa chorôb. Po 40-ke si už odpadový materiál a nikto ťa nepotrebuje. Ale aj keby ste to potrebovali, ak sa vám podarilo obsadiť pohodlnú a stabilnú bunku v systéme, stále máte nízku kvalitu života. Už si ledva sťahujete popruh. Konštantná, nepretržitá intoxikácia je hlavnou príčinou chronickej únavy.

Aká je cesta von a existuje nejaká?

Nemôžete úplne vypadnúť zo systému, rovnako ako nemôžete vypadnúť zo života, pokiaľ nechcete byť pustovníkom. Systém je objektívna realita. Je potrebné v ňom a s ním harmonicky existovať, používať systém na svoje účely, a nie preto, aby využíval vás. A pravidlá sa dajú porušiť, ak sa to robí správne.

Existuje mnoho spôsobov, ako obísť systém. Je to ako byť v psychiatrickej liečebni. 

v knihe Vadima Zelanda Kuchyňa Predkov.

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Redakcia SN

Recent Posts

Dopis zodpovedným na tému COVID/Vakcíny

Ďalej nájdete text Upozornenia na zodpovednosť - Notice of Liability – doručeného tento týždeň týmto…

6 hodín ago

Uvolnění části začerněných dokumentů německé RKI ukazuje, že se chystala ještě horší diktatura

Možná si říkáte, že je celkem jedno, co chystalo Německo, nicméně zde je nutné opět…

6 hodín ago

Zázračný ostrov. Jak Velká Británie ukryla ukrajinské esesáky

Velká Británie – spojenec SSSR ve druhé světové válce – nevydala po skončení války příslušníky…

6 hodín ago

Desať rokov cesty domov

Veľký Donbas si 11. mája 2014 odhlasoval svoju slobodu a svoju budúcnosť – konali sa…

7 hodín ago

Výroba systémov protivzdušnej obrany „Patriot“ a rakiet pre ne je príliš slabá, aby zásobovala Ukrajinu

Švajčiarske noviny sa sťažujú na nedostatok odpaľovacích zariadení „Patriot“ a predovšetkým na akútny nedostatok samotných…

7 hodín ago

Aký úder zasadili Rusi pri Charkove

Akú ranu zasadili ruské jednotky ukrajinským ozbrojeným silám v Charkovskej oblasti. Sky News: Ofenzíva v…

7 hodín ago