Čo ak je to inak?

Globálna katastrofa bola účelová a kontrolovaná

„…Takže sme sa takmer vysporiadali so západnou časťou nášho kontinentu. A len slepý alebo „nevedomý vedec“ – tam nemohol vidieť stopy globálnej katastrofy, ktorá sa podľa historických štandardov stala pomerne nedávno, začiatkom 17. až 18. storočia. Najlepším dôkazom „vedeckého„ klamstva je vždy tvrdohlavá neochota vidieť dôkazy s odkazom na skutočnosť, že „vedci“ všetko už dávno zistili a „poznali pravdu“.

Názov kapitoly je „Globálna katastrofa bola účelová a kontrolovaná“. Podľa môjho názoru je to veľmi jasne viditeľné pri porovnaní dôsledkov katastrofy na západe – od pobrežia Francúzska po Ural a na východe – od Uralu po Kamčatku.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Na západe kontinentu následky katastrofy spočívali najmä v padnutí miest a infraštruktúry. A tiež v zničení úrodnej vrstvy v severnej polovici a jej prenesení do južnej časti, v Rusku je to vidieť v regióne pod súčasnou Moskvou. Väčšina starovekých miest v zásade zostala nedotknutá, iba bez infraštruktúry, bez spevnených ciest a ulíc. Rovnakým spôsobom zostalo mnoho kláštorov a chrámov po celej Rusi nedotknutých. A tiež, nech to znie akokoľvek zvláštne, takzvané náleziská starovekých ľudí, ktoré v stovkách nachádzajú takzvaní archeológovia.

Ale boli tu aj ďalšie dôsledky, ktoré neskôr ovplyvnili ďalší vývoj Ruska. Mnohé rieky zmizli, mnohé z nich otočili tok späť. Celá dopravná sieť pozostávajúca najmä z kanálov, ktoré boli dovtedy základom logistickej siete obrovského štátu, bola zničená alebo zasypaná. A všetky lesné oblasti na kontinente boli úplne zničené. Horná severná polovica nášho kontinentu sa na dlhé roky stala „holým“ územím pokrytým hlinou, jazerami, všelijakými kanálmi a sutinami zo zvyškov rozbitých lesov. Dnes môžete navštíviť mnoho zalesnených oblastí v rôznych regiónoch Ruska a Európy, no nájsť prastaré lesy je takmer nemožné. Všade sú lesy relatívne mladé – nie staršie ako 250 rokov. A stromy, ktorých vek je 500 rokov a viac, sú obrovskou vzácnosťou a sú mimoriadne vzácne. Napríklad v okolí Petrohradu som takéto stromy videl len na dvoch miestach – v jednotlivých kópiách. V regióne Murmanska sa podobné stromy nenachádzajú vôbec, v oblasti Umba – tam sa na relatívne malom území zachovali skutočné prastaré lesné oblasti.

Dnešní bežní ľudia viac menej nemajú ani poňatia o životnosti stromov a veľmi často o tom píšu všelijaké nezmysly. Stromy však žijú veľmi dlho. Jedľa – cca 700 rokov, borovica lesná – cca 600 rokov, sibírsky céder – do 1000 rokov, smrekovec – cca 600 rokov, tis – tsíce rokov, dub – do cca 1500 rokov, buk – cca 500 rokov, sekvoja – do 5000 rokov atď. Na území Ruska lesy zaberajú obrovské plochy, a preto všetky argumenty expertov, že všetky lesy v 18. – 19. storočí vyrúbali roľníci na stavbu chatrčí, ako aj pre potreby hutníckych závodov, sú úplný nezmysel.

Katastrofa trvala takmer sto rokov. Voda stála takmer na celom povrchu kontinentu, niekde v podobe jazier, malých morí, ako napríklad Aralské jazero, širokých riek – úžín, mokradí. Postupne voda opadla a odkryl sa blatistý a skalnatý povrch. Prakticky nikde nebola žiadna vrstva pôdy. Iba bahno a íl. Postupne okolie vysychalo a dalo sa chodiť a niečo robiť. Život sa pomaly vracal, ale veľmi pomaly.

A hoci všetko uvedené v západnej časti kontinentu pôsobí strašne, to, čo sa stalo vo východnej polovici Ruska – za Uralom – je skutočným hororom. Lebo tam bolo takmer všetko zničené!

Ak si dnes otvoríte staré mapy Ruska – Tartárie atď., hneď uvidíte, že územie našej krajiny vo východnej časti od Uralu po Kamčatku bolo pomerne husto osídlené, boli tam veľké mestá, množstvo menších sídiel, veľa ciest a kanálov, pyramídy – jedným slovom, existovala rozvinutá civilizácia. O jeho krásnych mestách, o ľuďoch, ktorí tam žili, o ich zručnostiach sa píše v mnohých záznamoch zachovaných hlavne v európskych starých knižných zdrojoch. Bolo tam aj miesto pre všetkých posvätných – Údolie kráľov. Miesto, kde boli pochovaní všetci tartárski vládcovia. Ale to všetko je dnes minulosťou. Na povrchu nezostalo takmer nič. Ak naozaj chcete, môžete nájsť pozostatky Tartárie, pozostatky jej krásnych miest a zvyšky infraštruktúry, niektoré popísali bádatelia, napr. Sidorov.

Pri budúcom systematickom výskume je potrebné vykonanie rozsiahlych inštrumentálnych štúdií na miestach, kde stáli mestá a osady. Stačí vložiť mapy Tartárie na dnešnú mapu Ruska a určiť miesta výskumu. Na niektorých miestach sa bude musieť kopať trochu viac a inde sa pozostatky starovekých miest nachádzajú priamo na povrchu v podobe ruín zarastených medzi lesnou húštinou.

Aby ste pochopili rozsah útoku na krajiny Tartárie, musíte otvoriť fyzickú mapu Ruska. Tam, v Severnom ľadovom oceáne, je okamžite viditeľný rovnaký obraz ako okolo Európy – najprv je tam plytká voda a potom sa to náhle skončí a začnú hlbiny. A ak sú v plytkej vode hĺbky iba od 20 do 100 metrov, potom hneď za nimi je útes a tam už hĺbky začínajú od 900 metrov do 5500 metrov. A smer úderov je tam jasne viditeľný. Jeden úder zasiahol to, čo je teraz Karské more – a potom sa voda prehnala pozdĺž východnej strany pohoria Ural. Hlavný úder prišiel cez Severnú Zem a Laptevské more. A ešte dva silné údery – cez Východosibírske more a Čukotské more. Navrhujem, aby sa skeptici pozreli na niekoľko hlbokých kotlín v Severnom ľadovom oceáne – Nansenovu kotlinu, Amudsenovu kotlinu, Makarovskú kotlinu a Podvodnikovovu kotlinu. Všetky sú roztiahnuté od severu k juhu. Odporúčam vám tiež pozrieť sa na žľab Nová Zem a žľab Svätej Anny pri Zemi Františka Jozefa. V skutočnosti ide o skutočné obrovské oceánske kanály, ktoré boli „prepláchnuté“ silnou vlnou, ktorá sa vytvorila počas útoku energetickou zbraňou – zo severného pólu.

„Trog – Žľab (údolie) je údolie v ľadovcovej alebo starodávnej ľadovcovej oblasti s priečnym profilom v tvare žľabu (v tvare U), širokým dnom a strmými konkávnymi stranami.“ Umiestnenie nádrží a žľabov v tomto prípade jasne naznačuje smer silných dopadov na oceán smerom k Tartárii.

Ak údery na európsku časť kontinentu viedli k zasypaniu miest, osád a infraštruktúry, potom boli údery na východnú polovicu Tartárie vedené s jediným cieľom – úplne ju zničiť. A tu sa to temným podarilo takmer na 100 %. Obrovské vlny sa rútili na pevninu zo severu na juh pozdĺž celého pobrežia – od Čukotky po Ural. Ich silu si nemožno predstaviť. Všetko tam zmizlo z povrchu Zeme – lesy, hory, pôda, zvieratá atď. Mestá a infraštruktúra Tartárie boli zničené. Vlny boli také silné, že sa prehnali kontinentom od severného pobrežia po Tien Shan, Kaspické more atď. Skeptici povedia – to je nemožné. Väčšina z nich však napríklad nevie, že jazero Issyk-Kul v Kirgizsku sa nachádza v nadmorskej výške 1600 metrov nad morom. A v jazere je soľ. A v tomto obrovskom jazere je taká ryba – chebak Issyk-Kul – takmer kópia pleskáča a korušky polárnej. A na dne tohto nádherného jazera je len hlina a čierne bahno. Odkiaľ sa v kamenných horách vzala hlina v takých obrovských objemoch? Čo je čierne blato – kal?

„V organických zlúčeninách čierneho kalu sa našli amínové zásady (metylamín a trimetylamín), soli prchavých mastných kyselín, tuky, voskovité látky, humínové a ulmové kyseliny. Našli sa tu aj zvyšky nerozložených rastlín a živočíchov, ako aj produkty syntetickej činnosti mikróbov. Čierne bahno sa môže tvoriť len na určitých pôdach. V prípadoch, keď sú ílovité horniny unášané do slaných vôd, veľké častice sa zvyčajne usadzujú v blízkosti brehov a malé časti sú transportované do hlbších miest, kde tvoria terapeutické bahno.“ Z kazašskej strany na sever je jazero obklopené vysokými hrebeňmi, na ktorých je na vrcholoch sneh. Ale je tu zvláštna vec. Južná strana tohto hrebeňa – Trans-Ili Alatau zo strany Issyk-Kul – sa javí ako suché a relatívne nízke pohorie, ako napríklad kazašské malé kopce. Ale južné brehy jazera sú zasnežené, vysoké hory, odkiaľ do jazera tečú ľadovcové rieky.

V tomto prípade Issyk-Kul nie je nič zložité ani nepochopiteľné a netreba tu vymýšľať niečo ako „vedecké“ vysvetlenie. Obrovské vlny zo Severného ľadového oceánu dosiahli Tien Shan. Predstavte si prúd bahna nevídaných rozmerov a sily, ktorý pozostáva z tekutej hmoty – hliny a čiernej pôdy. Táto masa dosahuje Trans-Ili Alatau (pohorie) zo severnej strany Issyk-Kul – zo strany Kazachstanu. Tento hrebeň je dlhý ako Issyk-Kul. Na západe a východe končí a v horských pásmach je akási medzera. Práve cez tieto štrbiny sa bahno valilo do jazera z oboch strán. Práve vtedy hladina vody v jazere prudko stúpla a mestá a osady, ktoré stáli pri pobreží, boli zaplavené. Dnes tam prebiehajú archeologické práce a ak chcete, môžete si na určitých miestach pozrieť ruiny týchto osád. A voda v jazere je slaná a čistá. Na pieskovom dne v hĺbke až 40 metrov je vidieť hodenú mincu.

Alebo jazero Balchaš v Kazachstane. Zdá sa, že sa nachádza v stepnej zóne a je to pomerne veľké jazero. Ale zároveň je napoly slané.

A ak sa pozriete na územie Kazachstanu od Sibíri po Tien Shan, potom je to v skutočnosti holá step. Prakticky neexistuje žiadna úrodná pôda. Spomeňte si na ZSSR – orba panenskej pôdy – celiny! Ako sa vtedy orali kazašské stepi, kde bola úrodná vrstva veľmi malá – len 20 centimetrov. Alebo ešte menej. V priebehu niekoľkých rokov sme sa potom dočkali viac-menej slušnej úrody a všetko vyšlo naprázdno. Rozorali úrodnú vrstvu a vetry ju roznášali na všetky strany. Žiadna voda – žiadna pôda – žiadna úroda. Zaujímavosť je však iná. Hranica medzi Kazachstanom a Kirgizskom. Stepné a suché územie Kazachstanu končí kazašskými malými kopcami – obdobou kopcov Murmanska. Suché nízke hory, kde je len kameň a hlina. No len čo prejdete cez tento malý kopec, pred vašimi očami sa objaví úrodné údolie Chui, kde je úplne iná krajina, kde je artézska voda len v hĺbke 6 metrov. „Zapichneš palicu do zeme a vyrastie“ – to je to, čo hovorili o tej zemi v mojom detstve. Šírka údolia je malá – do 50 km. A aj tu je zvláštnosť. Na severnej strane je údolie ohraničené kazašskými kopčekmi – suchými skalnatými a ílovitými nízkymi horami, ktoré sa zelenajú len na jar a potom len na krátky čas. Ale z juhu je údolie obmedzené vysokými horami – kirgizským Ala-Too. Na vrcholkoch je vždy sneh a horské rieky tečú dole. A všade je zeleň. A v podhorí – prvý rad hôr – nádherné zelené pastviny, všetky svahy sú rozvinuté – všade sú rozvinuté polia, na ktorých sa pestujú bylinky – niektoré sú zasiate zámerne, iné rastú samy – skutočná rozmanitosť bylín. A aké tam robia výborne seno. Podnebie sa tu výrazne líši od podnebia v horách kazašských malých kopcov. Je tam veľmi sucho a tu veľmi vlhko. V zime sú silné mrazy, ale tu zvyčajne v zime nebýva nižšie ako mínus 5. Kde sa teda v údolí Chui vzala tá krásna mohutná úrodná vrstva? Prečo sú úpätia kirgizského Ala-Too pokryté úrodnou vrstvou pôdy a kazašské malé kopce sú len holé skaly a íl?

Prečo sú krajiny Altajského územia úplne úrodná vrstva a čierna pôda, hoci je tam veľa hôr? A existuje veľa „prečo“, ak sa pozorne a s otvorenými očami pozriete na fyzickú mapu krajiny.

Neviem, aký hlúpy alebo slepý musí človek byť, aby nevidel skutočné stopy globálnej katastrofy. Začnite sa pohybovať zo severu na juh. Najprv prichádza zóna permafrostu, tundra. Potom je tu malý les. Potom začína pás lesostepi. „V Eurázii sa lesostepi tiahnu v súvislom páse od západu na východ od východného úpätia Karpát až po Altaj. V Rusku na európskom území hranica s lesným pásmom prebieha od juhozápadu na severovýchod, cez Brjansk, Orol, Tulu, juhovýchodnú Moskvu, Riazan, južne od Nižného Novgorodu, Mordovsko, Čuvašsko, Tatarstan a Baškirsko. Na východ od tohto pásu je súvislé rozšírenie lesostepi narušené vplyvom hôr.“

V poslednej dobe sa medzi bádateľmi vedú početné spory o tom, že na území Ruska prakticky neexistujú žiadne pralesy. Na celom území lesa je vek približne rovnaký – do 250 rokov. A kam zmizli všetky prastaré lesy – odpoveď, ako obvykle, je klamná – boli vyrúbané a použité na palivové drevo roľníkmi a hutníkmi. A je tu druhá otázka, o ktorej sa tiež neustále diskutuje. Faktom je, že celé územie Ruska bolo zmapované a rozvrstvené! To znamená, že je lemované vyčistenými líniami, ktoré sú v lesných oblastiach rovnakej veľkosti a sú viditeľné z obežnej dráhy Zeme. Všetky lesy rastú v samostatných blokoch, ktoré sú oddelené holinami. Okrem toho tieto čistiny idú z juhu na sever až k samotnému pobrežiu oceánu cez akékoľvek prekážky, cez jazerá – močiare – rieky – hory atď. A zvláštne je, že nezarastajú lesom, aj keď sa o ne nikto nestará. Takéto línie som často videl v lesoch Leningradskej oblasti, keď som chodil na huby. Za 15 rokov, čo sme tam bývali, neboli nikdy zarastené, ani kríkmi. Do dnešného dňa nikto nenašiel žiadne hodnoverné informácie o tom, kto, kedy a ako územie Ruska takto rovnomerne rozdelil! Kto na holých tisícky kilometrov rozsiahlych pláňach zasial semená stromov? Aké technológie boli v tej dobe použité na zmapovanie horských nedostupných oblastí, ktoré sú vyznačené na starých mapách?

Dnes teda svetu vládne bludná predstava o akomsi chytrom ľadovci, ktorý sa neočakávane z ničoho nič objavil na našom kontinente, začal rásť do výšky a začal sa plaziť cez hory a lesy, všetko hrabal a mlel do prachu. A čo je ešte zvláštne. Tento ľadovec nevyrástol v oceáne, ale nejako sa vytvoril na súši. A tento ľadovec sa plazil asi 100 000 rokov. A potom sa všetky vyparili. Prečítajte si sami.

„V severnej Európe sa éra ochladzovania začala asi pred 115 – 110 tisíc rokmi a skončila asi pred 11,7 – 11,6 tisíc rokmi. Podľa medzinárodnej klasifikácie na základe hladín izotopov kyslíka sa Posledná veľká doba ľadová začína na úrovni morského izotopového štádia MIS 5d a končí na úrovni morského izotopového štádia MIS 2. Jeho koncom sa končí pleistocén a holocén začína. Počas tejto éry dochádzalo opakovane k rozširovaniu a zmršťovaniu ľadových štítov. Maximum posledného zaľadnenia, kedy bol celkový objem ľadu v ľadovcoch najväčší, sa datuje asi do obdobia pred 26,5 – 19 tisíc rokmi.

„Na severovýchodnej Sibíri neboli žiadne ľadovce kontinentálneho rozsahu; bolo tam množstvo veľkých ľadovcov, vrátane pohorí severovýchodnej Sibíri a Kamčatky. Severný ľadový oceán nebol úplne zamrznutý. Jeho zaľadnenie presahovalo dnešné úrovne, ale hrúbka ľadu bola približne rovnaká a podliehala sezónnym výkyvom. Počas letnej sezóny, ako aj dnes, mal oceán obrovské rozlohy vody bez ľadu, ako aj ľadovcov.“

Čítali ste? Na severovýchodnej Sibíri neboli žiadne obrovské ľadovce!! A nebol tam ani Severný ľadový oceán! A čo v tomto prípade vymazalo celú Sibírsku Tartáriu z povrchu Zeme? Od Uralu po Čukotku? Kto vymazal všetky mestá Tartárie, zničil všetku infraštruktúru? Čo si o tom myslíte – čo budete počuť ako odpoveď na tieto otázky od poučených? Žiadna Tartária nebola! Tu je ich odpoveď. Dobre – ľadovec sa plazil, likvidoval všetko z povrchu a zanechal za sebou prázdne skalnaté alebo bahnité miesto. A odvtedy uplynulo najmenej 10 000 rokov. Ak veríte tomu, čo vás naučili. Život sa postupne vracal do normálu. Pomaly sa objavila vegetácia. A podľa toho sa nahromadila úrodná vrstva. Dnes rastie v priemere od 0,7 do 1 mm za rok. Overené v praxi. Povedzme, že po roztopení ľadovca rástla úrodná (pôdna) vrstva päťkrát pomalšie – 0,2 mm za rok. A ukazuje sa, že k dnešnému dňu by hrúbka tejto vrstvy mala byť 2 metre po celom povrchu, kde sa ľadovec plazil! Celé 2 metre úrodnej pôdy, lebo za posledných 10 000 rokov tam neustále niečo rástlo – kríky – stromy – tráva – kvety a pod. A čo to vlastne máme v celej severnej polovici Ruska – od Murmanska a Petrohradu až po Čukotku??? A máme takmer rovnaký ukazovateľ – na celom tomto území nie je takmer žiadna úrodná pôdna vrstva! Jej hrúbka je len od 10 do 40 cm! A potom piesčitá hlina – íl alebo štrk. Kam sa podela úrodná pôda?

To je to, čo znamená opustiť logiku. Povedzme, že ľadovec zničil všetku vegetáciu a pôdu. Ale všetky tieto zvyšky sa nemohli vypariť. To znamená, že sa museli niekam presťahovať. Otázka – kde? Odpoveď je – ľadovec bol inteligentný. Všetko zhrabol pred sebou a presunul rovnomerne zo severu na juh. Až kým sa tam sám neroztopil. A premiestnené pôdy a vegetácia sa nakoniec „presťahovali“ na juh a zostali tam žiť vo forme černozemí. „Mapa černozemí na území Ruska vyzerá ako široký pás, ktorý sa tiahne od západu na východ od hraníc Bieloruska a Ukrajiny. Zo severu susedí s konvenčnou líniou tiahnucou sa od Orla cez dolný tok Kamy po Novosibirsk, z juhu je ohraničený Donom, Kubáňom a hornými tokmi Kumy a Tereku, na východe zasahujú černozeme do podhoria z Altaja“. To, že práve „inteligentný ľadovec“ strhol celú úrodnú vrstvu pôdy z celého severného územia Ruska a „vytlačil“ ju rovnomerne na južné územia? Vedci stále nemajú odpoveď – kde a prečo sa na juhu objavil taký mohutný pás černozeme a kam sa podela úrodná vrstva po celej severnej polovici Ruska? Nájde sa nejaký chytrák, ktorý povie, že tieto dve otázky spolu nesúvisia? Podľa mňa sa bavíme o jednej udalosti – človekom spôsobenej katastrofe planetárneho rozsahu, ktorú spôsobila veľká vesmírna vojna. Potom nastal istý zlom vo vojne, keď boli obe strany nútené zastaviť sa a nájsť obojstranne prijateľné riešenie. Jedna strana zasadila kontinentu silné údery, zatiaľ čo druhá strana urobila všetko pre záchranu životov obyvateľov a uľahčenie ich ďalšej existencie.

O tomto období v živote Ruska môžeme hovoriť donekonečna. Dá sa poskytnúť veľa dôkazov. Chcem si len predstaviť, čo sa stane, keď sa „učení“ rozhodnú povedať ľuďom pravdu o tejto planetárnej katastrofe. Predstavte si – zrazu povedali ľuďom pravdu, že len nedávno došlo k najsilnejšej katastrofe v histórii ľudstva – skutočnej globálnej potope. Čo myslíte – čoho sa najviac boja? A boja sa našich ľudí, ktorí sú veľmi vytrvalí a vždy sa snažia akýmkoľvek spôsobom dostať sa k pravde. Ale v tomto prípade jedno priznanie – ako, áno, bola povodeň na samom začiatku 17. storočia – nebude stačiť. Ľudia sa hneď začnú pýtať ďalšie otázky – prečo sa to všetko skrývalo? Prečo klamali, že mamuty vyhynuli dávno pred ľadovcom a potopou? Aké boli príčiny tejto povodne? Ak bola potopa, znamená to, že mapy Tartárie neklamú – bola taká krajina? A keby bola, tak neexistovalo tatarsko-mongolské jarmo? A ak tam nebolo jarmo, tak prečo sa o ňom celé tie roky klamalo? A ak sa klamalo, tak bola prepísaná aj celá naša história? A kto a prečo dal príkaz prepísať históriu a zatajiť pravdu o potope? A potom začnú klásť tie „najstrašnejšie“ otázky. Aké boli príčiny tej potopy? Útoky na kontinente boli takmer simultánne, a teda kontrolované. Ale kto mohol mať takú silnú zbraň? Pozemšťania nič také nemali, tak to boli …“

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Americká velvyslankyně Greenfieldová v OSN pokrytecky obvinila Rusko z podněcování jaderné války. Nebezja ji to hne patřičně vysvětlil

Americká velvyslankyně při OSN Linda Thomas-Greenfieldová obvinila Rusko, že se údajně vzdalo odpovědnosti za odvrácení…

5 hodín ago

Forbes: Po ruskom prielome v Očeretine je ukrajinská armáda v bezvýchodiskovej situácii

Vyčerpané ukrajinské brigády pri obci Očeretino sa v dôsledku postupu ruskej armády ocitli v bezvýchodiskovej…

5 hodín ago

VIDEO: Rusi opäť útočili! Sklady, elektrárne a ďalšie…

Útok na sklad na vojenskom letisku Martynovka. Ruské ozbrojené sily zasiahli sklad na letisku v…

10 hodín ago

FT: Kyjev potrebuje dosiahnuť vážne vojenské úspechy, aby mu USA mohli naďalej pomáhať

Zatiaľ čo Ukrajina sa naďalej raduje z nového amerického balíka pomoci, západné médiá sú čoraz…

10 hodín ago

The Hill: Ďalšia pomoc nebude

Konzervatívci v americkom Senáte hovoria, že nedávno pridelený balík pomoci pre Ukrajinu bol posledný. Informuje…

10 hodín ago