zamyslenie

FALOŠNÝ „VEĽKÝ RESET“ 2021: KONIEC CIVILIZÁCIE, AKO JU POZNÁME

Štvrtý zvrat, štvrtá priemyselná revolúcia, štvrtá ríša. Nemýľte sa – v tejto tretej dekáde tretieho milénia čaká svet zmena, či už sa predpovede naplnia alebo nie.

Tú nevyhnutnú „obrovskú zmenu“ nedemonštruje nič lepšie, než celosvetová realizácia OPERÁCIE COVID-19 od januára 2020. Globalistickí páchatelia Nového svetového poriadku (NWO) sa intrigám globálneho lockdownu venujú len rok a pozrite sa, ako ďaleko už zašli.

COVID-1984 je už tu, najmä na miestach ako sú Spojené kráľovstvo, Izrael, Austrália, Kanada, Nový Zéland, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, atď., vrátane Slovenska a Česka.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Všimnite si rôzne štádiá drastického lockdownu u všetkých členov Aliancie spravodajských služieb Five Eyes (USA, UK, Kanada, Austrália, Nový Zéland), snáď s výnimkou Spojených štátov.

Premiérka Nového Zélandu Jacinda Ardernová nedávno uzavrela celý vyše miliónový Auckland, lebo na základe očividne chybných testov na koronavírus sa zistil jeden prípad ochorenia COVID-19. Opakujeme, JEDEN prípad!

Až takú obrovskú moc a ohromujúci vplyv má Tieňová svetovláda, uplatňujúca si doslova úplnú kontrolu nad civilizáciou celej planéty.

To, že sa tento doteraz nikdy riadne neizolovaný vírus, testuje testom, ktorý sám jeho vynálezca označil za absolútne nevhodný a dokonca za vedecky nepoužiteľný, a ktorý sa potom používa na obmedzenie pohybu celých národov, je rovnako nepochopiteľné, ako absurdné.

A napriek tomu sme, v roku 2021, naďalej ako ovce tlačení do covidovskej poslušnosti a naháňaní do dobytčích vagónov súhlasu s očkovaním. Neuveriteľné!!!

Veľký reset

Čo má toto všetko spoločné s „Veľkým resetom“? Veľký reset je v skutočnosti „Veľký globálny lockdown“.

Vyššie miesta potrebovali zámienku na obmedzenie pohybu každej krajiny svetovej komunity národov… a tak si ju jednoducho vyrobili – úplne vymyslenú a vyfabrikovanú pandémiu ochorenia Covid-19 z roku 2020.

Očividne nie je žiadna náhoda, že sa vládnuca elita v roku 2019, tesne pred epidémiou zinscenovaného wu-chanského koronavírusu, tak často zmieňovala o „Veľkom Resete“. Z inštitúcií bolo jeho najväčším podporovateľom Svetové ekonomické fórum (WEF) a najmä jeho výkonný predseda Klaus Schwab.

Zakladateľ Svetového ekonomického fóra, ktoré sa schádza raz ročne v Davose, je v zavádzaní Veľkého resetu dokonalý „Dr. Divnoláska“.

Zatiaľ čo klasika režiséra Stanleyho Kubricka sa týka „Pekelného stroja“, predpovedá tiež počínanie dokonale „divnoláskovského“ Klausa Schwaba, najmä vo svetle jeho „líderských schopností v spoločnosti Sulzer Escher Wyss, snažiacej sa napomôcť ambíciám juhoafrického režimu pre získanie jadrových zbraní“.

Čo je ten kritický bod?

Dokázateľne šialeného nemeckého inžiniera (a falošného ekonóma) Klausa Schwaba vybrala kabala Nového svetového poriadku kvôli spusteniu Veľkého resetu, ktorý je v skutočnosti “Veľkým uväznením ľudskej rasy“.

O všetkom hovorí nasledujúci úryvok z dokumentu odhaľujúceho hodnoty rodiny Schwabovcov:

„Posledná otázka, ktorá by sa mala položiť ohľadom skutočných motívov krokov Herr Schwaba, je pre budúcnosť ľudstva možno tá najdôležitejšia: Usiluje sa Klaus Schwab vytvoriť Štvrtú priemyselnú revolúciu, alebo chce vytvoriť Štvrtú ríšu?“

Schwaba do WEF očividne dosadili preto, aby mohol v stopách globálneho chaosu, celosvetového zmätku a medzinárodného konfliktu, vytvorených kafkovským KORONA-hoaxompodporovať agendu Nového svetového poriadku.

Schwab a jeho ultrabohatí kamoši z WEF jednostranne zavádzajú skrytú nadnárodnú agendu, ktorá nakoniec zbaví národnej suverenity a územnej integrity všetky štáty na Zemi.

V podstate vytvárajú getto z každého štvorcového centimetra planéty pre 99% obyvateľov, pričom pre seba si prostredníctvom Agendy 21 Agendy 2030 pre udržateľný rozvoj vykrajujú zelené priestory.

Obe tieto agendy OSN sú jednoducho spôsoby kozmetických zmien prebiehajúcej kultúrnej genocídy a masívnych krádeží pôdy, potajme vykonávaných na celej zemeguli.

K uskutočneniu týchto cieľov na celej planéte tiež využívajú kľúčové prvky Štvrtej priemyselnej revolúcie, ktoré v podstate transformujú svet na Štvrtú ríšu, v ktorej na diaľku vládnu super elity prostredníctvom tyranskej technokracie. A v ktorej hlavní operační riaditelia z radov umelej inteligencie sú doslova autonómne superinteligentné entity bez štipky ľudskosti, vytvorené na obraz a podobu svojich satanských pánov.

Ako Merkelová dobyla celú Európu bez jediného výstrelu

Zamyslite sa len, ako bola nemecká kancelárka Angela Merkelová schopná ovládnuť doslova celú Európu, šikovne využijúc vládu Európskej únie, bez vypálenia jediného výstrelu.

Na Merkelovej úspech v podobe podrobenia si Eurozóny bez jediného ozbrojeného konfliktu či pohraničnej šarvátky by bol extrémne hrdý aj Adolf Hitler.

Umožnenie neobmedzeného prílivu ilegálnych cudzincov a ekonomických imigrantov do 26 krajín Schengenského priestoru sa ukázalo byť geniálnou stratégiou, ktorou bola zvnútra dobytá celá Európa.

Samozrejme, všetko toto bolo Nemecko schopné urobiť preto, lebo vlastnilo väčšinu nemeckých mariek. Hoci pritom Deutsche Bank fakticky zbankrotovala, Merkelová úspešne oživila Tretiu ríšu.

Prostredníctvom masívneho tajného financovania využili rovnakú bankovú gangsterskú metódu covidoví zločinci,bezostyšne podplácajúci a zastrašujúci krajiny sveta, aby uvalili lockdowny na svojich občanov. Toto všetko sa deje prostredníctvom obrovských nelegálnych úplatkov a provízií, poskytovaných Svetovou bankou a Medzinárodným menovým fondom.

Nie je dosť výrečné, že dvaja najmocnejší ľudia dnešného sveta sú Nemci – jeden strojný inžinier (Schwab) a druhý vedkyňa v chemickom výskume (Merkelová)?

Vzhľadom na obrovského molocha Nového svetového poriadku, valiaceho sa krajinou a drviaceho všetko na dohľad, sa niet čo čudovať, že za frontmanov pre taký utajovaný, národ nivočiaci počin vybrali týchto dvoch zlých hercov.

Štvrtá ríša

Takže, veľmi mätúce na rodiacej sa Štvrtej ríši je to, že nie je len fašistickým superštátom. V skutočnosti má rýchlo sa zhmotňujúca Štvrtá ríša aj mnohé atribúty komunistického režimu, riadeného stále utajovanou Jednou svetovou vládou.

Parazitom na samom vrchole potravinového reťazca planéty sa tým podarilo dosiahnuť, že sa všetci, čo sú nižšie, dohadujú o tom, či svet smeruje ku komunizmu (a marxizmu) alebo k fašizmu.

Odpoveď znie: K obom!

V skutočnosti vedie extrémna manifestácia oboch izmov k rovnakému druhu tyranskej totality. Zamyslite sa nad týmto vyhlásením, prevzatým z Merkelovej stránky na Wikipédii:

„Na Akadémii vied sa stala členkou jej sekretariátu FDJ. Podľa jej bývalých kolegov ako tajomníčka pre agitáciu a propagandu otvorene propagovala marxizmus.“

Aká irónia, že nemecká kancelárka je utajená komunistka, ktorá úspešne dobyla európsky kontinent s použitím taktiky nacistov a stratégie fašistov. Presne takto sa vyššie miesta pomaly a kradmo zmocňujú zemskej ríše – v štýle Ordo ab Chao (Poriadok z chaosu).

Merkelová so Schwabom očividne predstavujú skryté sily iluminátov, rozhodnutých uštedriť dva údery súčasne celému ľudstvu.

Môže na to byť lepší spôsob, než najprv oslabiť, resp. vyradiť z boja ľudskú rasu prostredníctvom biologickej zbrane COVID-19 a potom ako paralyzujúci „druhý úder“ šíriť covidový vírus strachu?

Zároveň šírením strachu je prinútená takmer každá ľudská bytosť dať sa zaočkovať gény pozmeňujúcim liekom (t.j. údajnou vakcínou)… a viacerými dávkami počas zostávajúcich rokov svojho čoskoro vädnúceho života.

Kľúčový bod:

Najdôležitejšie je pochopiť, že Spojené štáty americké nie sú len vojenským ramenom Nového svetového poriadku, ale že slúžia aj ako štátna schéma pre Štvrtú ríšu (ako aj Európska únia).

Povedané inak, ako spoločenská paradigma, do ktorej kabala Nového svetového poriadku tlačí všetky ostatné národy prostredníctvom kultúrneho marxizmu, ako aj komunistickej ideológie a fašistického autoritatívneho systému.

Zhrnutie

Táto analýza sa dotýka len malej špičky obrovského ľadovca známeho ako Nový svetový poriadok, riadeného tajnou Jednou svetovou vládou, ktorá je v skutočnosti Štvrtou ríšou, rafinovane zavádzanou prostredníctvom Štvrtej priemyselnej revolúcie.

Veľmi dôležité je pochopiť, že celá táto globalizácia sveta sa koná v kontexte Štvrtého zvratu.

Dôležité je tiež pochopiť, že globalizmus je v skutočnosti predátorský kapitalizmus (fašizmus), kombinovaný s diktátorským komunizmom, aký teraz vidieť v Spojených štátoch.

Tiež je dôležité uviesť, že mocenské elity naplno využívajú energie a načasovanie Štvrtého zvratu, pretože vedia, že keď toto všetko pominie, skončíme v tom kotle gulášu buď My, alebo Oni.

O čo v skutočnosti ide

V skutočnosti sme svedkami dávneho konfliktu medzi bohatými a chudobnými, medzi mocnými a bezmocnými. „Veľký reset“ je vlastne len o jednom: obmedziť ľudstvu pohyb natoľko, aby nikto nepredstavoval hrozbu pre mocenskú elitu.

Vzhľadom na všetky tie vysoko rozvinuté a módne internetové „zbrane“ dostupné počas tohto postmoderného Informačného veku každej digitálne pripojenej osobe planéty, nebudú vyššie miesta tolerovať absolútne žiadne prekážky svojej moci a zvrchovanosti.

A tak je zúriaci triedny boj, začínajúci všade vo svete, celkom zámerne prezentovaný ako čokoľvek iné, len nie ako triedny boj, ktorým v skutočnosti je. Týmto spôsobom dúfajú globalistickí zločinci odvrátiť pozornosť Nás ľudí od ich šokujúcej brutality, neustálej vierolomnosti a krutých podvodov.

Nakoniec, so svojou absolútnou dominanciou v tejto rovine existencie majú úspech už tisícročia a tej kontroly sa za žiadnych okolností nevzdajú.

Čo je presne dôvod, prečo je v tomto kritickom bode ľudskej histórie VEĽKÝ RESET na NÁS… keď Štvrtý zvrat prináša prekvapujúce zmeny každému človeku (a národu) na Zemi.

Akčný plán, čo môžu ľudia robiť

Je toho veľa, čo môžeme My ľudia spraviť pre ukončenie Veľkého resetu. Predovšetkým sú to hromadný odpor a občianska neposlušnosť, teda ľuďmi poháňané zbrane, proti ktorým nemajú vyššie miesta absolútne žiadnu obranu.

Samozrejme, keď vlastenecké hnutie pochopí, akú moc má ako plne vyzbrojená sila v rukách, hra sa pre mocenskú elitu končí.

Vie, že len v samotnej Amerike bude tých relatívne málo bohatých elít čeliť „puške za každým steblom trávy“.

Či nakoniec dôjde k ostrej konfrontácii, o tom rozhodnú ľudia, berúci si hromadne späť svoju moc. Napokon, túto konečnú vojnu vedie v skutočnosti 99,99999% proti 0,000001%.

Zdroj: https://www.badatel.net/

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

Medvedev sa vyjadril k atentátu na R. Fica! Takto nazval útočníka

Medvedev vysvetlil, prečo na atentáte na Fica nie je nič prekvapujúce. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij…

4 hodiny ago

Po objavení zaujímavého artefaktu indickí úradníci odvolali archeológov z vykopávok

V roku 2019 pri vykopávkach ruín chrámu Višnu v Indii vedci narazili na mimoriadne nezvyčajný…

5 hodín ago

Budaj má problém! Polícia začala trestné stíhanie

Polícia začala v súvislosti s oneskoreným uhrádzaním faktúr envirorezortu trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného…

6 hodín ago

V Turecku hrozil prevrat. Erdogan v pohotovosti!

Erdogan zvolal mimoriadne zasadanie po varovaní pred prevratom. Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan sa mimoriadne…

6 hodín ago