zamyslenie

Európsky parlament a členské štáty dosiahli dohodu o povinnom zavedení digitálneho identifikátora Billa Gatesa, bez ktorého budú ľudia vylúčený zo spoločnosti.

Zavedenie digitálneho identifikátora Billa Gatesa, ktorý má zabudované funkcie určené na vylúčenie ľudí z účasti v spoločnosti, ak nebudú dodržiavať globalistickú agendu. Na našej stránke už dlhšiu dobu varujeme, že kľúčový plán v globalistickej agende zahŕňa digitálne ID a digitálne meny centrálnej banky,

aby ľudstvo uzamkli do digitálneho väzenia – a Európska únia práve priznala, že sme mali po celý čas pravdu. Elita vždy popierala tieto plány a každého, kto sa ich odvážil odhaliť, označila za „konšpiračných teoretikov“, ktorých treba umlčať na sociálnych sieťach, odsunúť na okraj spoločnosti a v niektorých prípadoch dokonca uvrhnúť do väzenia.

> Slovanská Múdrosť na youtube Slovanských Novín <

Teraz však globalisti prešli ku konečnému naplneniu svojej agendy. Vy sa však nemusíte podriaďovať ich autoritárskym plánom. Ešte nie je neskoro brániť sa. V skutočnosti sa proti tejto tyranii stavajú milióny ľudí na celom svete.

Poslanec Európskeho parlamentu zverejnil varovanie

Poslanec Európskeho parlamentu Rob Roos oznámil zlé správy o plánoch tejto globalistickej inštitúcie zaviesť povinné digitálne ID navrhnuté Billom Gatesom s ohľadom na masové zotročovanie ľudstva.

Technológia digitálnej identity, ktorá je známa ako eID, poskytne politickej elite v Európe právomoc zmraziť bankové účty ľudí, zabrániť im v nákupe leteniek, potravín, základných potrieb a zablokovať im možnosť akýmkoľvek zmysluplným spôsobom sa zapájať do života spoločnosti. A ak neveríte, že toto plánujú, nevenovali ste tomu dostatočnú pozornosť.

Rozvojový program Organizácie Spojených národov (UNDP) práve spúšťa projekt, ktorý má priniesť posun v tejto agende. Má zabezpečiť, že všetci občania budú nútení zapojiť sa do schémy digitálnej identity.

Projekt je založený na tom, čo je známe ako „digitálna verejná infraštruktúra“, respektíve DPI. OSN požiadavku, aby bola ľudská rasa uväznená pod „digitálnymi ID“, ospravedlňuje nevyhnutnosťou dosiahnutia cieľov trvalo udržateľného rozvoja (alebo SDGs).

Presne tak, aj za digitálnou identitou sa skrýva zmena klímy údajne spôsobená človekom.

Podľa profesora Richarda Wernera, ktorý bol bývalým mladým globálnym lídrom WEF, globálna elita plánuje tento útok na ľudstvo už celé desaťročia – a dnes je už pripravená „zhodiť kazetovú muníciu priamo do srdca občianskej spoločnosti“, aby akceptovali digitálny identifikátor.

Podľa Wernera je konečným cieľom elít digitálny identifikačný čip pod kožou.

Na obzore je ďalšia vykonštruovaná globálna kríza

Ďalší krok v plánoch elít na masovú adopciu a úplnú kontrolu ľudstva zahŕňa vytvorenie ďalšej globálnej katastrofy.

Podľa Wernera je ponaučenie ohľadne týchto nebezpečných ľudí jednoduché. Nedovoľte im realizovať ich agendu. Nedovoľte, aby sa to stalo. Závisí to od vás.

Globálna elita je odhodlaná posunúť autoritárstvo a diktatúru na úplne novú úroveň, ďaleko presahujúcu všetky pokusy v Maovej Číne, Stalinovom Rusku či Hitlerovom Nemecku.

Ako sa teda môžeme postaviť proti ich plánom?

Svetové ekonomické fórum Klausa Schwaba (WEF) v spolupráci s Billom Gatesom a jeho nadáciou, OSN a Európskou úniou presadzuje digitálne ID, očkovacie pasy a CBDC meny.

Nie je prekvapením, že prv, než budú do roku 2030 celosvetovo zavedené, sa tieto technológie najprv testujú v rôznych krajinách v Afrike (napríklad v Nigérii) a Indii, ktoré Bill Gates považuje za svoje osobné laboratóriá. V Nigérii však digitálna mena zlyhala pre jej masové odmietanie obyvateľstvom. A toto je aj cesta pre nás.

Zlovestne, WEF prišlo v septembri so sériou článkov, ktoré presadzovali zavedenie digitálnej identity. WEF sľubuje, že nové „bezhotovostné spoločnosti“ a digitálne ID budú verejnosťou vítané vďaka ich technológii „vyžadujúcej si nulové znalosti“.

Naozaj si myslia, že sme takí hlúpi a že ich zločiny proti ľudskosti im prejdú? Podľa Wernera by sme o CBDC ako o mene vôbec nemali uvažovať.

„CDBC musíte považovať nie za formu peňazí, ale za kontrolný systém alebo systém povolení,“ vysvetlil proferor Werner.

Nemýli sa. Čína zdokonalila systém sociálnej kreditu pomocou CBDC na udržanie úplnej kontroly nad masami ľudí. V Číne je vždy rok 1984.

Zakladateľ Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab priznal, že Čína je vzorom pre politiku WEF. Preto je zaujímavé sledovať, ako čínska vláda zavádza plány, ktoré odrážajú jeho vlastný sen o ochudobnení más a odstránení súkromného vlastníctva.

Sľub, že „nebudete nič vlastniť a budete šťastný“, nebol vtip.

Video stránky The People’s Voice o tejto téme si môžete (v angličtine) pozrieť tu:

AUTOR: Baxter Dmitry

ZDROJ

Překlad: Badatel.net

.

Máme množstvo plánov, ako sa naďalej zlepšovať a ponúkať Vám čo najkvalitnejší žurnalistický obsah.

Sledujte nás na jednej z najbezpečnejších chatovacích aplikácií Telegram, na ktorom vám prinášame aktuálne bleskové správy.

 

 

LISTINA ZÁKLADNÝCH PRÁV A SLOBÔD

čl.17. Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, tlačou, obrazom, alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu.

Čl.20. Právo slobodne sa združovať je zaručené. Každý má právo spolu s inými združovať sa v spolkoch, spoločnostiach a iných združeniach.

Vyhlásenie:

Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi redakcie Slovanské Noviny. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Redakcia Slovanské Noviny nie je zodpovedná za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Za obsah a pôvodnosť príspevku zodpovedá autor alebo pôvodný zdroj. SN publikujú aj názory, ktoré nemusia odrážať stanovisko redakcie, jej vydavateľa alebo oficiálnej interpretačnej línie. Robíme tak z úcty k ústavnej hodnote názorovej plurality, ktorá prispieva k posilneniu demokracie vôle ľudu a väčšiny ako aj otvorenej platformy pre slobodnú výmenu názorov pri hľadaní pravdy a mieru v konfliktom svete. Medicínske a lekárske texty, názory a štúdie v žiadnom prípade nemajú nahradiť konzultácie a vyšetrenia lekármi v zdravotníckom zariadení alebo inými odborníkmi. Slovanské Noviny dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na redakcia@slovanskenoviny.sk

UPOZORNENIE:

Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

Diskusia

(Pripojiť sa do diskusie je možné len po registrácii a následnom prihlásení sa do účtu.)

 

Príspevkom "na kávu" pomôžete ľahšiemu fungovniu Slovanských Novín a podporíte tvorenie.

Ďakujeme

Slovanské Noviny

Recent Posts

V noci ruské sily udreli na ciele v Charkove, Poltave, Vinnici a Odese. Kyjev útočil na Krym

V noci 17. mája začali ruské jednotky sériu útokov na zariadenia kyjevského režimu. V Charkove…

7 hodín ago

CNN: Brazília sa na „mierovom samite“ o Ukrajine nezúčastní

Brazílsky prezident sa rozhodol nezúčastniť sa na mierovom samite o Ukrajine. Informuje CNN. Vyhlásil, že nemá zmysel…

8 hodín ago

Le Figaro: Rusko testuje silu obrany Ukrajiny smerom na Charkov

Bez zníženia intenzity svojich operácií na východe, kde sú stále sústredené hlavné ruské sily, sa…

8 hodín ago

„Je odvážna, krásna a múdra. Zuzana Čaputová nám ponúka nový druh politiky. Je to politika pre všetkých,“ napísal atentátnik na Fica o prezidentke

Predseda slovenskej vlády SR Robert Fico bol v stredu 15. mája 2024 počas výjazdového rokovania…

8 hodín ago

VIDEO: „Fico je priateľ Ruska, ktorý sa v tejto historickej a prelomovej dobe v dejinách ľudstva nebojí povedať svoj názor nezhodujúci sa s hlavným prúdom,“

Vyhlásila hovorkyňa ruského rezortu diplomacie a v súvislosti s pokusom zavraždiť slovenského premiéra, v dôsledku…

8 hodín ago

Atentát na Roberta Fica – dôsledok dlhodobej mediálnej hystérie za účasti Agresívneho Slovenska, SaS-ky, Demokratov & spol.

V spolupráci so sfanatizovanými progresívno-liberálnymi úderkami z Denníka N, SME, Aktuality, RTVS, TV Markíza, .týždeň…

8 hodín ago